Bullit
Country Linedance omgeving Helmond

LES INFORMATIE

Het Concept
De groep bestaat momenteel uit 30 personen. Waarvan de meeste 50 plussers.
Maar we hebben  ook enkele leden van onder de 40 jaar.
We zijn een  club die graag jongere leden aantrekt, maar de oudere leden niet uitsluit.

We dansen oude en nieuwe dansen, niet gericht op het “ uit dansen”. De zogenoemde Cd-avonden / middagen.
Dit houd in dat het onze leden momenteel NIET uit maakt wat voor dans ze krijgen uitgelest.
We dansen graag op VROLIJKE muziek en VOORNAMELIJK op country muziek. Andere muziek stromingen zijn niet uitgesloten!
Het motto van de groep is “Dansen en Gezelligheid” Bent u een ervaren line dancer en bent u het beu om constant achter de nieuwste dansten aan te hollen?  Of het leer en vergeet programma van vele clubs beu zijn. Stap dan over naar een club die danst voor de gezelligheid en voor de beweging! Waar nieuwe dansen worden uitgelest maar de oude zeker niet worden vergeten! En regelmatig terug komen in het lesprogramma. 

We lessen dansen uit van een gemakkelijk niveau zodat het leuk blijft om te doen en het makkelijk maakt voor beginners om in te stappen. Deze dansen worden benoemd als de 32 tellen dansjes. ( In de Country Linedance Scene worden vaak de 32 pas dansjes als minderwaardig beschouwd, trap daar niet in. )
De vaak wat moeilijkere dansen sluit ik niet helemaal uit voor de gevorderde in onze club. Dit worden de 64 dansjes genoemd. Bent u een ervaren line dancer en bent u het beu om constant achter de nieuwste dansten aan te hollen? Stap dan over naar een club die danst voor de gezelligheid en voor de beweging!

Het Begin

Over country dansen word vaak te makkelijk over nagedacht,  "van dat leer ik wel even"! Als u het wil leren gun u uzelf toch minimaal een half jaar de tijd en de kans om het redelijk te leren.

WAAR!

De danslessen vinden plaats elke woensdag ( op zon en feestdagen na) in Wijkgebouw de Brem in Helmond. Adres: rijpelplein 1 5709BT Helmond

CONTRIBUTIE
De contributie bijdrage word elke eerste woensdag van de maand geïnd en bedraagt slechts € 10,- p.p Per maand. En kan betaald worden met PIN of Contant!

KOM GERUST EENS KIJKEN
Want de eerste les is altijd gratis.
Als u beslist om in te schrijven bij de club, dan gaat pas je contributie vergoeding in.
Als je midden in de maand begint hoef je niet het volle tarief te betalen maar een aangepast tarief.
Mocht u langs willen komen? Kijk dan eerst even in de agenda van de Brem of deze open is.

BEREIKBAARHEID WIJKGEBOUW DE BREM
Wijkgebouw de Brem in Helmond. Adres: rijpelplein 1 5709BT Helmond. 

Het adres van het wijkgebouw de Brem ligt aan een autoloze zone en is het best bereikbaar als u de route aanhoud via Twentehof 93. Als  u dan rechts aanhoud dan komt u aan de achterzijde van het wijkgebouw uit waar ook de gratis parkeerplaatsen zijn en een vernieuwde ingang van de Brem.

 


GEÏNTERESSEERD?

Neem dan contact op met instructeur Hans Boelens

Graag overdag alleen via WhatsApp 06-104.69.171 En bij voorkeur  via E-mail: bullitcountry@hotmail.com   In verband met mijn werk niet BELLEN a.u.b naar mijn telefoonnummer. Via WhatsApp kan wel!

Aanvragen voor Demo`s klik HIER >>>


Bullit Country Linedancers, lessen worden gegeven i.s.m. de LEV groep en Wijkhuis de Brem
Hiermede zijn alle fataliteiten m.b.t. consumpties en het uitdragen en ten gehore brengen van muziek behoren tot aan de LEV groep en Wijkhuis de Brem
Centraal Kantoor LEV Groep, Penningstraat 55, 5701 MZ te Helmond
https://www.levgroep.nl

 

E-mailen
Bellen